Hvordan er dit forhold til den krop du lever dit liv i? Er den kilde til dårlig samvittighed, utilfredshed, frustration og lavt selvværd?

Sådan behøver det ikke at være! Uanset om du kæmper med overvægt, undervægt, uro og restriktiv kontrol i forhold til din krop eller maden du spiser, kan jeg hjælpe dig med at opnå kropsglæde og taknemmelighed for alt dét din krop er. Dét er nemlig altid er udgangspunktet, uanset om dit mål er at tabe vægt, om du gerne vil opnå et mindre konfliktfyldt forhold til mad, og dermed få meget mere RO og nydelse, eller om du once and for all vil komme til et punkt, hvor du faktisk værdsætter og holder af den krop du skal leve, ånde og elske i.

Slankekure virker ikke! 9 ud af 10, der hopper på en slankekur, tager alle kiloene på igen og mere til, når slankekuren stopper. Slankekure er spild af tid og penge og en beviselig kilde til endnu mere kropshad og madforvirring.

Som madmentor hjælper jeg dig med at finde og opnå din naturlige vægt, bryde negative spisemønstre og droppe den dårlige samvittighed og alenlange "forbudt og tilladt lister" omkring mad. Det handler mindre om HVAD du spiser og mere om HVORFOR og HVOR MEGET du spiser, fordi det er dér vejen til glæde, sundhed og reel udvikling starter.


Jeg kan som madmentor hjælpe dig med at:

  • Blive bevidst om dine spisemønstre
  • Arbejde med den måde du oplever din krop på
  • Opløse mad restriktioner og forbud
  • Hjælpe dig med at træffe selvkærlige kropsvalg
  • Stoppe med at føle skyld og skam
  • Give dig gangbare værktøjer til at håndtere følelser, med andet end mad og kontrol
  • Se på dine vaner og hjælpe dig med at ændre dem
  • Opnå din naturlige vægt
  • Slutte fred med mad og give dig MEGET mere nydelse

Jeg tror på og arbejder ud fra, at ALLE har ret til at have det godt i deres krop. Jeg tror på, at alle kan lære at være taknemmelige for den krop de har lige NU OG HER, og jeg tror på, at dén taknemmelighed og omsorg er det bedste udgangspunkt for forandring. Vores krop er fantastisk, den er rammen for det liv vi skal leve fuld af nydelse, styrke og power. Desværre larmer utilfredshed med kroppen hos virkelig mange og forhindrer dem i at leve det liv de drømmer om. Der er utrolig meget flimmer og lidelse i et lavt kropsligt selvværd, og masser af psykiske aspekter, der forstyrrer i den måde vi behandler vores krop på. Den skal lægge, nå ja, KROP til en masse følelser, der hverken handler om sult, mæthed eller nydelse for den sags skyld, men hvor kroppen bliver til et levende symptom på andre udfordringer i livet med overspisning, slankekure (der ikke virker, fik jeg sagt dét?) og kontrol, der udelukker kroppen fra at gøre dét den faktisk helst vil: tjene os og gøre os godt.

Et forløb hos mig er lig med en professionel og udfordrende samtale og rådgivning. Sammen undersøger vi, hvad der forhindrer dig i at opnå det, du længes efter, og vi lægger en klar konkret plan for, hvad der skal til for at nå i mål.

Se mere om forløb og priser her

Jeg tror på og arbejder ud fra, at ALLE har ret til at have det godt i deres krop. Jeg tror på, at alle kan lære at være taknemmelige for den krop de har lige NU OG HER, og jeg tror på, at dén taknemmelighed og omsorg er det bedste udgangspunkt for forandring.