2020.

Året hvor alle planer blev atomiseret af en virus ingen almindelige mennesker nogensinde havde hørt om før. Verden blev sat i stå overnight, og hver dag præsenterede en chokerende, og indtil dagen før, helt utænkelig New Normal. Vores samfund lukkede, vi skulle blive hjemme, ikke give hånd, slet ikke kramme og vores cirkler blev helt små og nære. Balkortet blev ryddet, uendelig mange weekender uden sociale planer så langt øjet rakte, fester blev aflyst, middage blev udsat og der kom et tvungent fokus på det nærmeste: vores hjem og dem vi bor i det sammen med.

Rundt om mig har New Normal blandt andet betydet at huse og haver lige nu står ekstra skarpt – vildmarksbade sælger som aldrig før, vores haver er blevet opgraderet med udekøkkener og sofalignende lounge arrangementer og de huse/haver/lejligheder vi pludselig SKULLE være i (og måske i virkeligheden også skal tilbringe sommeren i) har fået et anderledes fokus og en anden betydning. Vi værdsætter det måske på en ny måde.

Det hjem vi med GARANTI skal tilbringe både denne, næste sommer og alle de kommende somre i nemlig kroppen – og ikke mindst vores forhold til den – er også blevet ekstra tydelig i karantænetiden. Corona Kilo, Corona træning eller bare en længsel efter balance og glæde i forholdet det ultimativt vigtigste hjem har fyldt meget i min praksis den sidste måned!

Så hvordan står det til i DIN krop lige nu?

Har du være på 1000 slankekure, men er aldrig kommet i mål?

Er det NU du skal give dit hjem kroppen den opmærksomhed den længes efter?

Hvordan går du ud i sommeren i den?

Hvordan ærer og nærer du den?

Begrænser den dig i det du i virkeligheden drømmer om?

Bruger du for meget energi og hjerneaktivitet på at kontrollere den?

Oplever du, at du kan stole på din kloge krop?

Kæmper du med den og mod den?

Drømmer du om at blive venner med den?

Vil du gerne forstå HVAD du nærer kroppen kærligst med?

Vil du gerne NYDE mere?

 

Jeg udvider derfor i sommermånederne min konsultation så det også er muligt at booke søndagstider hvor du i ro og med kærligt fokus kan komme i mål med det vigtigste hjem du nogensinde kommer til at bo i. Og ikke mindst:  komme HJEM til dig selv.


Se mere om mine madmentorforløb og priser her